Đoković nakon lomljenja reketa: ‘Nisam savršen, svi smo mi samo ljudi’

đokoviću
Foto: fah

Novak Đoković je u četvrtfinalnom dvoboju protiv Dominika Köpfera na Masters 1000 turniru u Rimu, frustriran gubitkom servisa svoj bijes “ispucao” slomivši reket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije to ni prvi niti zadnji reket koji sam slomio”, rekao je Đoković nakon dvoboja.

“Radio sam to i prije i vjerojatno ću opet. Nije da to želim raditi, ali ponekad se dogodi. Pretpostavljam da se tako oslobodim bijesa. Svjestan sam da to baš nije najbolja poruka, pogotovo mladim tenisačima koji me gledaju. Ne potičem to, ali svi smo mi ljudi”, rekao je Đoković.

“To sam ja, naravno da nisam savršen, dajem sve od sebe”, rekao Đoković koji će u polufinalu Rima igrati protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.