Donna Vekić progovorila o vezi s Wawrinkom: ‘Volimo ono što radimo i podržavamo jedno drugo čak i kad nismo zajedno’

Foto: Instagram

Hrvatska tenisačica Donna Vekić u vezi je sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom. Iako o vezi s 11 godina starijim tenisačem ne govori često, otvorila se u razgovoru za Blick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo vremena im ostaje za romantiku, s obzirom da su oboje posvećeni treninzima, no, to im ne smeta.

“Stalno trenira. Vjerujem da će se vratiti jači i u boljoj formi nego prije”, rekla je Donna na pitanje o njegovoj prošlogodišnjoj ozljedi.

“Volimo ono što radimo i podržavamo jedno drugo čak i kad nismo zajedno. Mislim da nam to dobro ide”, rekla je tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Happy birthday baby ♥️???????????

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona sanja o osvajanju Wimbledona, a progovorila je i o nogometu, koji obožava.

“Da ja osvojim Wimbledon, Hrvatska postane svjetski prvak, a onda nekoliko dana odmora na Jadranskoj obali – to bi bilo savršeno ljeto”, zaključila je Donna.

Upitana što će biti ako se Hrvatska i Švicarska nađu u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako do tog dođe, Stan i ja ćemo sjediti svatko na svom kraju kauča. Veliki sam fan nogometa i glasno navijam”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.