Euro 2024: Vatreni stigli u Berlin, blizu Branderburških vrata dočekali ih i navijači

Berlin, 14.06.2024 - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla u Ritz-Carlton hotel u Berlinu gdje će održati tiskovnu konferenciju i službeni trening na Olimpijskom stadionu u Berlinu, pred sutrašnju utakmicu protiv Španjolske. Na slici Vedran Ćorluka, Danijel Subašić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska reprezentacija sutra od 18 sati protiv Španjolske u Berlinu započinje svoju novu veliku avanturu na jednom velikom natjecanju. Podsjetimo, Europsko prvenstvo započinje večeras susretom domaćina Njemačke protiv Škotske u Muenchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija tridesetak sati prije utakmice protiv Španjolske stigla je u Berlin. Naime, oko 13:30 kolona vozila u kojoj je bio i autobus Vatrenih stigao je ispred hotela Ritz Carlton. Naime, Vatreni će uoči dvoboja sa Španjolcima odsjesti u ovom elitnom hotelu, naravno, ponovno su ih dočekali navijači, no nije bilo pristupa igračima. Hotel u neposrednoj blizini Branderburških vrata jamči tako mir reprezentativcima uoči dvoboja s jednom od najjačih reprezentacija Eura.

Hrvatsku reprezentaciju dočekslo je nekoliko desetaka navijača, iako ih se kasnije okupilo i nešto više, no nisu imali pristup izborniku Daliću te igračima budući da su morali stajati iza željezne ograde Kao i uvijek najveće je oduševljenje navijača izazvala pojava kapetana Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.