Euroliga: 15 koševa Ukića u porazu Panathinaikosa

Košarkaši moskovskog CSKA došli su nadomak plasmana na završni turnir Eurolige nakon što su kod kuće slavili protiv Panathinaikosa s 77-51 i poveli s 2-0 u seriji na tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je, za razliku od prve utakmice koju su Rusi dobili u produžetku, s lakoćom pobijedio atenski sastav u drugoj utakmici četvrtfinala. Moskovljane su predvodili Sony Weems s 23 koša i Srbin Vladimir Micov (12), dok je kod Grka daleko najbolji igrač bio hrvatski reprezentativac Roko Leni Ukić, koji je postigao 15 koševa.

Treći dvoboj četvrtfinalne serije na programu je u ponedjeljak, 21. travnja u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.