Euroliga zbog koronavirusa još uvijek ne razmišlja o prekidu sezone

Foto: fah

Pandemija koronavirusa ponovno je pogodila žestokim udarcem cijelu Europu, zbog rasplamsavanja pandemije neki smatraju da bi trebalo odgoditi, ili čak otkazati neka sportska natjecanja. Međutim, o prekidu natjecanja košarkaške Eurolige čelnici te lige ne razmišljaju, barem zasad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli koronavirus odavno je ušao u brojne klubove diljem svijeta, pa tako i u Europi, pa tako i u košarci, zbog čega je trener talijanskog Milana, Ettore Messina, pozvao na privremeni prekid sezone.
No od toga, kako smo i naglasili, neće biti ništa, iz čelništva natjecanja Eurolige su poručili da poštuju  mišljenje trenera Milana, no naglasili su kako nisu ni pomislili prekinuti sezonu. Dakle, o tome nije bilo razgovora.

“Poštujemo mišljenje Ettorea, ali na bilo kojoj razini nije se razgovaralo o mogućnosti prekida sezone. I vodstvo Eurolige i klubovi sudionici usredotočeni su na to da osiguraju da se sezona nastavi prema rasporedu odobrenom u srpnju ove godine”, poručili su iz Eurolige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.