Europska liga: Hajduk protiv Levskog ili Sutjeske, Osijek nakon Andore u Švicarsku

Foto: fah

Nogometaši splitskog Hajduka u 2. pretkolu Europske lige igrat će protiv pobjednika susreta Levski Sofija – Sutjeska, dok će Osijek u slučaju pobjede protiv Santa Colome igrati protiv Luzerna odlučeno je na ždrijebu u Nyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Prvu utakmicu Hajduk će igrati 13. srpnja na stadionu Poljud, a uzvrat je sedam dana kasnije.

Hajduk je protiv Levskog igrao u 1. kolu Kupa Uefa 1999. godine i ispao je u dvije utakmice (0-0, 0-3), dok protiv Sutjeske do sada nije igrao. Međutim, Splićani su 2007. u 1. pretkolu Kupa Uefa izbacili Budućnost (1-0, 1-1).

Levski i Sutjeska igrat će prvo 29. lipnja u Sofiji, a uzvrat je sedam dana kasnije u Nikšiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućeg protivnika u 2. pretkolu doznao je Osijek, a to je švicarski Luzern.

Prije toga Osječani moraju pobijediti andorsku Santa Colomu u 1. pretkolu. Osijek će u prvom susretu 29. lipnja gostovati, a uzvrat je 6. srpnja na stadionu Gradski vrt. U slučaju prolaza u 2. pretkolo, Osijek će u prvom susretu 13. srpnja ugostiti Švicarce, a uzvrat je 20. srpnja u Luzernu.

Zagrebački Dinamo starta od 3. pretkola Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.