Europsko prvenstvo: Srebro za hrvatskog parastolnotenisača Jozića, bronca za Mužinić

Foto: fah

Hrvatski parastolnotenisač Pavao Jozić osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u švedskom Helsingborgu, dok je Anđela Mužinić osvojila broncu.”Bilo je ovo izuzetno naporno natjecanje, jer sam u skupini i nastavku natjecanja dosta mečeva dobivao u petom setu. Noge su mi bile otežane i ponestalo mi je snage za dodatni iskorak kako bih došao na europski tron,” kazao je Jozić koji je posebno istaknuo pobjedu u skupini protiv aktualnog svjetskog prvaka Španjolca Jordyja Moralesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako sam preuzeo njegov dio ždrijeba tako mi se otvorio put do finala. Prije dvije godine u Laškom bio sam brončani ,a sada ću ovim rezultatom zasigurno podići svoj rejting, a moj sportski cilj je nastup na paraolimpijskim igrama u Tokiju,” poručio je 25-godišnji Samoborac.

“Odigrala sam u loše u polufinalu i moram priznati da je Talijanka bila bolja od mene. Ostaje mali žal što sam turnir odigrala do polufinala bez izgubljenog seta, ali to je draž našeg sporta. Na koncu netko mora izgubiti. Ovog puta sam bila to ja, a ne mogu reći da nisam zadovoljna niti broncom,” kazala je Anđela Mužinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.