Europsko prvenstvo vaterpolo: Mađarska osvojila zlato nakon izvođenja peteraca

epa08167831 Players of Hungary celebrate after winning the men's European Water Polo Championship final match between Hungary and Spain in Budapest, Hungary, 26 January 2020. EPA/ZSOLT SZIGETVARY HUNGARY OUT

U finalu Europskog vaterpolskog prvenstva Mađarska je u Budimpešti boljim izvođenjem peteraca pobijedila Španjolsku s 14-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovu reprezentaciju to je rekordno 13. zlato, ali i prvo nakon 1999. godine.

Odluka o nnaslovu europskog prvaka je pala nakon izvođenja peteraca i to u posljednjoj, petoj seriji kada je Soma Vogel obranio udarac Alvara Granadosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.