EYOF: Skijaš Tvrtko Ljutić 17. u slalomskoj utrci, Maja Ivandić zauzela 24. mjesto u brzom klizanju

Foto: fah

Sedamnaestim mjestom u slalomu na XIV. zimskom olimpijskom festivalu europske mladeži u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, 16-godišnjii alpski skijaš Tvrtko Ljutić potvrdio je status nade hrvatskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj vožnji na padinama Jahorine Ljutić je imao 18. vrijeme. Zlato je osvojio Austrijanac Joshua Sturm, srebro Talijan Manuel Ploner, a podijeljene su dvije bronce – Austrijancu Lukasu Feusteinu i Norvežaninu Oscaru Zimmeru.

Drugog natjecateljskog dana na sarajevskom EYOF-u premijerno je nastupio i naš biatlonac Karlo Kunštek. U disciplini sprint na 7,5 kilometara zauzeo je 82. mjesto.

U Sportskoj dvorani Skenderija nastavljena su natjecanja u brzom klizanju na kratkim stazama. U utrci na 500 metara Maja Ivandić zauzela je 24. mjesto, dok je Stribor Suman na istoj dionici stigao 22., kao i prethodnog dana na trostruko dužoj stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večernjem programu naša curling reprezentacija igra s Norveškom u konkurenciji mješovitih parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.