Filip Ude treći u Francuskoj

Hrvatski gimnastičar Filip Ude osvojio je treće mjesto na Ekipnom prvenstvu Francuske u višeboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš srebrni olimpijac nastupao je za klub Convention Gymnique de Lyon, a pravo nastupa u Rouenu imalo je 12 najboljih francuskih momčadi. Lyon je uz Udea imao i još dva velika imena, svjetskog prvaka na ručama, Uzbekistanca Antona Fokina, te aktualnog brončanog sa SP-a na konju s hvataljkama, Francuza Cyrila Tommasonea.

Filip je radio kompletan višeboj i skupio 86.200 bodova, no ono još zanimljivije je velikih 15.650 bodova na konju s hvataljkama na kojemu će nastupiti na skorašnjem EP-u u Montpellieru.

“Napravili smo još jedan višebojski ispit, ali i iskoristili priliku nastupati u sličnim uvjetima kakvi nas čekaju na Europskom prvenstvu u Montpellieru u travnju, ali i na Svjetskom prvenstvu u Glasgowu na jesen. S ovime smo završili višebojsku polusezonu. Sada nas očekuju nastupi na Svjetskom kupu u Ljubljani i EP gdje će Filip raditi samo svoju najjaču spravu, konja s hvataljkama”, izvijestio je iz Rouena Filipov trener Igor Križimski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.