Filip Zubčić i Zrinka Ljutić u lovu na nove bodove u veleslalomu

Foto: fah

Pred nama je još jedan vikend pun skijaških uzbuđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeleni spust na zagrebačkom Sljemenu ponovno se pokazao kao najbolji odabir za treninge hrvatskih reprezentativaca uoči nastavka Svjetskog kupa. Skijaši u Banskom u subotu voze veleslalom, dok je u nedjelju na rasporedu slalom.

– Bansko mi je dosta draga utrka, mjesto gdje se uvijek rado vraćam i treniram u proljeće tako da dosta dobro poznam stazu. Imam tamo već jednu pobjedu i jedno 12. mjesto dan poslije, i još neke solidne rezultate u kombinaciji tako da dobro poznajem stazu, sviđa mi se i nadam se da mogu nastaviti u istom ritmu, rekao je Filip Zubčić, naš jedini predstavnik u subotnjoj utrci, za HRT.

Trenutačno drugi veleslalomaš svijeta ima startni broj 2, a prva vožnja je na rasporedu od 9.30. Prijenos je našem Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su u Andori gdje se u Soldeu u subotu također vozi veleslalom, a u nedjelju slalom.

– U Soldeu me čeka dupli program, slalom i veleslalom. Jedino očekivanje je da skijam kako znam i da te utrke prođu kako bih željela, rekla je Zrinka Ljutić koja će imati startni broj 14.

Prijenos prve vožnje je u 10.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša druga predstavnica Leona Popović jedna je od onih skijašica koja je prilikom pada ozlijedila koljeno, no srećom ne teže.

– Nakon pada u Kranjskoj Gori malo sam imala problema s koljenom, na žalost to je bilo ono koljeno koje sam već nekoliko puta operirala pa me to psihički omelo u nekim stvarima, ali skijanje je stvarno dobro i mislim da smo dobro trenirali i dobro se pripremili za nadolazeće utrke, rekla je Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.