(FOTO) Hajduk pobijedio lokomotivu 3:0 – Edouk oduševio Poljud asistencijom i prekrasnim golom

Foto: fah

U susretu 3. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Lokomotivu sa 3-0 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za treću pobjedu Splićana u isto toliko kola bili su Caktaš (40), Eduok (43) i Nejašmić (57).

Ključni trenuci utakmice dogodili su se krajem prvog poluvremena, od 39. do 43. minute. Prvo su gosti u jednoj akciji imali dvije velike prilike za vodeći pogodak, ali je Karačić udarcem glavom nakon kornera pogodio vratnicu, da bi Datković potom s manje od pet metara prebacio vrata. Kazna je uslijedila samo minuti potom, Eduok je probio lijevi bok i uputio prizemnu loptu na visinu bijele točke na koju je natrčao Caktaš i zatresao mrežu.

Nigerijski napadač je u 43. minuti izrastao u junaka utakmice jer je nakon asistencije postao i strijelac. Primio je loptu na 30-ak metara od gola, prevario čuvara i zatim jakim udarcem s vrha kaznenog prostora pogodio bliži kut nemoćnog Grbića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni rezultat postavio je Nejašmić koji je u 57. minuti sjajnim udarcem s više od 20 metara pogodio gornji desni kut suparničkog gola.

Pred 15.000 gledatelja sudio je Bebek iz Rijeke.

Drugi Hajduk nakon tri kola ima maksimalnih devet bodova, kao i vodeći Dinamo i treća Rijeka, dok je posljednja Lokomotiva i dalje bez bodova, a takav učinak imaju još osmi Varaždin i deveti Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.