(FOTO) Hrvatski nogometni reprezentativci uoči EURA 2016 kod predsjednice: ‘Igrajte sa srcem’

Zagreb, 06.06.2016 - Predsjednica Republike primila je članove stručnog stožera i igrače hrvatske nogometne reprezentacije u prigodi sudjelovanja na Europskom prvenstvu „EURO 2016“ u Francuskoj Republici. Na fotografiji Kolinda Grabar-Kitarović, Ante Čačić, Luka Modrić. foto HINA/ Daniel KASAP / dk

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je u ponedjeljak u svom Uredu na Pantovčaku igrače i članove stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije uoči njihovog puta na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznimno mi je drago što ste došli u moj Ured da vam u svoje i u ime svih građana Hrvatske mogu zaželiti puno uspjeha na EURU u Francuskoj. Kao što znadete Hrvatska ovih dana prolazi, nažalost, kroz turbulentno razdoblje gdje se raščiščavaju neke stvari na političkoj sceni. Međutim, život ide dalje i želim da ovaj sastanak s vama danas pruži svima priliku i nadu, te bude dobar primjer kako se svi u Hrvatskoj možemo ujediniti podržavajući našu reprezentaciju, naše Vatrene”, kazala je u ponedjeljak predsjednica Grabar-Kitarović.

Ona je izrazila nadu da će hrvatski reprezentativci u Francuskoj dokazati koliko u Hrvatskoj ima talenta, želje i snage za pobjedu te kako možemo biti sjajni i dobri kada razmišljamo i radimo za zajedničke ciljeve.

“Znam da vam u Francuskoj neće biti lako jer su protivnici vrlo jaki, ali mi vjerujemo u vas. Veselim se svakoj utakmici na EURU. Molim vas da ne osjećate pritisak nego igrajte sa srcem. Vodite se mišlju da ste vi najbolji hrvatski nogometaši i da ste najbolji veleposlanici Hrvatske u svijetu. Bit ćemo s vama svih ovih dana i uvjerena sam da ćemo se svi zajedno veseliti”, kazala je predsjednica Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uime igrača zahvalio se kapetan reprezentacije Darijo Srna, koji je poklonio predsjednici dres s njezinim imenom i brojem devet, te nogometnu loptu s potpisima svih igrača.

Prijamu su nazočili ministar znanosti obrazovanja i sporta Predrag Šustar i njegova pomoćnica za sport Janica Kostelić.

Hrvatski reprezentativci putuju u Francusku sutra u 10 sati iz Zagrebačke zračne luke, a prvu utakmicu igrat će u nedjelju 12. lipnja u 15 sati protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.