(FOTO) Izbornik Dalić u Rijeci promovirao knjigu i gostovao na ekumenskom malonogometnom turniru

Foto: Facebook Riječka nadbiskupija

“Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je u subotu 19. siječnja poseban gost ekumenskog malonogometnog turnira koji se održao u sportskoj dvorani 3. maj na Kantridi i na kojoj su prva tri mjesta osvojili: 1. mjesto Reful, 2. mjesto BC Rijeka (Baptistička crkva) i 3. mjesto Padre Pio. U večernjim satima gostovao je na predstavljanju knjige “Zlatko Dalić – Rusija naših snova”. U emotivnom programu u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata okupio se veliki broj Riječana, a uz izbornika govorili su: nekadašnji izbornik Miroslav Ćiro Blažević, izbornik U-21 Nenad Gračan, glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko i novinar Sportskih novosti Dražen Antolić. S gostima je razgovarala Helena Anušić, a u glazbenom dijelu nastupili su članovi Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije. Uz predstavnike Ekumenskog odbora, događaju su nazočili riječki nadbiskup mons. dr. Ivan Devčić, generalni vikar Riječke nadbiskupije mons. Emil Svažić, članovi Uprave i marketinga HNK Rijeke te mnogi uvaženi gosti”, objavila je Riječka nadbiskupija na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ispočetka sam bio protiv knjige, ali kad sam shvatio da je trebalo 20 godina da se snimi film o SP-u 1998., a to je pritom morao uraditi Meksikanac, onda sam pristao na ideju da ova knjiga bude trajan zapis i put budućim generacijama. Naravno, igrači su najzaslužniji za osvojeno drugo mjesto i ova knjiga moja je zahvala njima, te podsjetnik na možda najbolje ljeto u povijesti hrvatske države, uz bok pobjedi u Domovinskom ratu. Igrači su preokrenuli cijeli svijet, ne samo Lijepu Našu, pa su u finalu svi navijali za Hrvatsku”, rekao je izbornik Dalić, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.