(FOTO) Nezaboravna godina: Novogodišnje čestitke Lovrena, Rakitića, Kovačića, Messija, Ronalda…

Foto: Instagram

Nova godina nije došla ”samo” ”običnim” ljudima, dočekali su je i sportaši, kako oni poznati tako i oni nešto malo manje poznati. Naime, neki su 2017. čekali u krugu svojih obitelji, neki s djevojkama, mnogi od njih preko društvenih mreža čestitali su fanovima i prijateljima, poželjevši im puno sreće te zdravlja. Nekima od njih je godina koja je prije nekoliko sati prošla bila nezaboravna, možda i najbolja u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

“Dragi svi, iza mene je teška godina. Bilo je uspona i velikih padova i u nogometu i u privatnom životu, no nisam odustajao. Borba je moj jedini način i borio sam se kad je bilo najteže. Hvala svima koji su bili uz mene i svima vam želim Sretnu novu godinu“, napisao je hrvatski reprezentativac i igrač Liverpoola, koji je u Engleskoj odigrao odličnu godinu, Dejan Lovren, u emotivnoj čestitci na Instagramu uz koju je priložio video svog pogotka Borussiji u polufinalu Europske lige.

Pogodak je posvetio žrtvama Hillsborougha. Prije nego li je čestitao Novu godinu na Instagram profilu podijelio je fotografiju iz svlačionice nakon velike pobjede Liverpoola u derbiju protiv Manchester Cityja.

?2017? @raquel_mauri @irene_maury @marquezlopezalberto @martissgon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Feliz año nuevo ??? happy new year???sretna nova godina ???

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Terminando el año en la pile . feliz 2017 para todos !!!!

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We wish you all a very Happy 2017 #peaceandlove

A video posted by Ronaldo (@ronaldo) on

Desejamos um feliz ano novo a todos. We wish a happy new year to everyone??

A photo posted by Philippe Coutinho (@phil.coutinho) on

We wish a Merry Christmas ?? Desejamos um Feliz Natal a todos???

A photo posted by Philippe Coutinho (@phil.coutinho) on

My baby mother set for LIFE ?

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

A video posted by NICO ROSBERG (@nicorosberg) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.