(FOTO) Polufinalni dvoboj Hrvatskog kupa: Nogometaši Rijeke slavili protiv Intera s 2:1

Foto: fah

U polufinalnom dvoboju Hrvatskog kupa u Zaprešiću su nogometaši Rijeke slavili protiv Intera s 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je slavljem protiv Intera (2-1) prošla u finale Kupa gdje je 22. svibnja u Puli čeka Dinamo, koji je u utorak u Zagrebu pobijedio Osijek s 2-0.

Riječani su poveli u 30. minuti kada je na precizno Halilovićevo dodavanje Robert Murić prešao i vratara Matkovića i lako pogodio praznu mrežu. Četiri minute prije kraja Stjepan Lončar je udarcem s 20-tak metara pogodio za 2-0. U prvoj minuti sudačke nadoknade bivši igrač Rijeke Josip Brezovec iz slobodnog udarca je postigao počasni gol za domaćine.

Pred 1200 gledatelja na ŠRC Zaprešić sudio je Zebec iz Cestice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Murić (30), 0-2 Lončar (86), 1-2 Brezovec (90+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.