(FOTO, VIDEO) Nazvane po plavim legendama: Dinamo ponosno predstavio moderne svlačionice za najmlađe

Foto: fah

Hrvatski nogometni prvak momčad Dinama predstavila je s ponosom svlačionice nogometne škole u sklopu stadiona Maksimir. Svlačionice koje doista izgledaju moderno nazvane su prema legendama Dinama iz davne prošlosti kultnog hrvatskog kluba. Slavena Zambate, Franje Wölfla, Augusta Lešnika, Mártona Bukovija i Dražana Jerkovića, inače prvog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, koji je Hrvatsku vodio 17. listopada 1990. protiv SAD-a (2:1) na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projektom uređenja, kako stoji na stranicama GNK Dinamo, svlačionica za malene talente modri je klub pružio svojoj djeci vrhunske uvjete za boravak na stadionu, a ujedno je uvedena i edukativna crta s obzirom na to da igrači boravkom u svlačionicama mogu upoznati nekoliko legendi plavog kluba.

Foto: fah
Foto: fah
Foto. fah
Foto: fah

Spomenimo kako su predstavljanju svlačionica nazočili glavni direktor kluba Tomislav Svetina, direktor stadiona Maksimir Miljenko Sakoman, igrači prve momčadi koji su kao djeca igrali u nogometnoj školi Dinama, legende kluba te maleni nogometaši iz škole i njihovi treneri kojima je novootvoreni prostor namijenjen. Njihova je budućbost, s obzirom na novouređeni prostor, sasvim sigurno sigurnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo imali uvjete kakvi su sada kad sam ja bio u nogometnoj školi, ali Dinamo je i tada već pokazivao da može stvoriti brojne mlade talente. Ovo je sigurno našoj djeci dodatni poticaj da što bolje rade i da se trude. Imaju sad odlične uvjete za rad i trebaju se potruditi i znati cijeniti to sve što imaju tu, a jednog dana čeka ih prva momčad. Dinamo oduvijek pokazuje koliko im škola znači, nadam se da će se pojaviti neki novi Modrić, Mandžukić i Badelj”,  rekao je na otvorenju kapetan prve momčadi Dinama Domagoj Antolić.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.