(FOTO) Spektakularnom revijom pobjednika završena 47. Zlatna pirueta Zagreba

Pred više od 3.000 ljudi u Ledenoj dvorani Doma sportova spektakularnom revijom pobjednika završena je 47. Zlatna pirueta Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačku publiku oduševili su nastupi mladih hrvatskih klizačkih nada Hane Kosić i Lane Petranović, zatim reprezentativki Tene Čopor i Valentine Mikac, ekipe Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju, a temperatura je rasla kako su se na ledu krenuli izmjenjivati medaljaši.

Konačno oduševljenje publike došlo je nakon posljednjih natjecatelja, pobjednika ovogodišnje Piruete – ruskog sportskog para Kristine Astahove i Alekseja Rogonova, američkog plesnog para Madison Hubbell i Zacharya Donahuea, najljepše svjetske klizačice Kiire Korpi, te na kraju i najvećeg klizačkog imena u Zagrebu, aktualnog brončanog olimpijca, Kazahstanca Denisa Tena.

Već tradicionalno, svi sudionici revije publiku su za kraj pozdravili zajedničkom piruetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedno izdanje najstarijeg svjetskog klizačkog natjecanja ponovno je odradilo vrhunski posao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.