Gareth Bale napušta Real: Poznato je gdje odlazi

epa04872075 Gareth Bale of Real Madrid celebrates scoring the 2-0 during the Audi Cup soccer friendly between Real Madrid and Tottenham Hotspur in Munich, Germany, 4 August 2015. EPA/MARC MUELLER

Gareth Bale se definitivno vraća u Tottenham, čeka se samo službena potvrda, pišu engleski i španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS piše da je u srijedu navečer uspješno odradio liječnički pregled u Madridu kako bi se uputio u London. Daily Mail donosi i financijske uvjete transfera.

Real je želio prodati Balea, no kako ozbiljnog kupca nije bilo pristali su na jednogodišnju posudbu u Tottenham.

Neće plaćati puni iznos Baleove plaće koja iznosi 15 milijuna eura nego pola, ali Real je i na to pristao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dolazak bio je izričita želja trenera Josea Mourinha.
“Ja sam ga želio dovesti i u Real kada sam bio na klupi u Madridu, ali tada to nije bilo moguće. No, predsjednik je slijedio moj instinkt i doveo ga godinu dana kasnije”, izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.