Grbić iz Lokomotive u Atletico: ‘Ja sam iz Splita, tamo igra najveći klub u Hrvatskoj i ima mentalitet zbog kojeg se nikad ne predaje’

Foto: Twitter

Atletico Madrid kupio je Ivu Grbića od Lokomotive za tri i pol milijuna eura i bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je za Grbića dobila i zamjenskog vratara Alexa dos Santosa, dosadašnjeg trećeg vratara Atletica, ali i pravo na 15% odštete od sljedećeg transfera.

“Jako sam sretan. Zahvalan sam što sam dobio priliku u ovako velikom klubu, svi su me sjajno primili. Ovo je ostvarenje sna, igram za jedan od najboljih klubova na svijetu”, rekao je Grbić na predstavljanju.

“Atletico je jedan od najboljih klubova na svijetu. Volim Simeonea, njegovu momčad i karakter. Klub je fantastičan, ovdje su igrali neki povijesni igrači poput Forlana, Torresa i Oblaka”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je jako bitan korak za mene. Na svakom treningu imat ću priliku učiti od jednog od najboljih golmana na svijetu, a za mene od najboljeg. Pričao sam već s Oblakom, svaki dan učim, to je moja filozofija”, rekao je Grbić.

“Pričao sam i s Vrsaljkom. Rekao mi je puno lijepih stvari o klubu, trener je sjajan i sretan sam što ću biti dio ove momčadi. Ja sam iz Splita, tamo igra najveći klub u Hrvatskoj i ima mentalitet zbog kojeg se nikad ne predaje. Takav sam i ja”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.