Hajduk želi angažirati povremenog hrvatskog reprezentativca Antu Rebića?

Foto: fah

Nakon izglednog odlaska Nikole Vlašića, prije toga teške ozljede Marka Futacsa, Hajduk je u potrazi za pojačanjima ne bi li u HNL-u, kad se već nije moglo u Europi, održao korak s Dinamom te Rijekom u borbi za naslov prvaka.  Prva informacija koja je dolazila iz Grčke govorila je o angažmanu bivšeg portugalskog reprezentativca Huga Almeide, a druga pak govori o povratku Ante Rebića u Split, ovog puta na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o povremenom hrvatskom reprezentativcu, članu Fiorentine u kojoj se ipak nije naigrao te je vrijeme provodio uglavnom na posudbama, igrao je u RB Leipzigu, Hellas Veroni, prošle sezone igrao je za Eintracht našeg trenera, našeg bivšeg izbornika, Nike Kovača.

Podsjetimo, Rebić ima još godinu dana ugovora s Fiorentinom, što znači da bi ga Hajduk mogao dovesti, ali samo na posudbu, piše Slobodna Dalmacija. Otkup cijelog transfera za Hajduk je u ovom trenutku teško ostvariva misija.

Povratak u Prvu hrvatsku nogometnu ligu za Rebića bio bi ujedno i novi početak, već je Rebić igrao u tandemu s Antom Ercegom, današnjim napadačem Hajduka, zajedno su bili vrlo opasan napadački tandem u RNK Splitu. Erceg je u sjajnoj formi, što je pokazao s dva pogotka protiv Brondbyja, a Rebić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.