Harry Kane nabrajao jake momčdi na Euru: Hrvatska nije među njima

epa08027892 Harry Kane of Tottenham celebrates after scoring the 4-2 during the UEFA Champions League Group B match between Tottenham Hotspur and Olympiacos Piraeus in London, Britain, 26 November 2019. EPA/NEIL HALL

Europsko će prvenstvo početi za šest dana, a engleska reprezentacija svoju će prvu utakmicu na njemu odigrati protiv Hrvatske u nedjelju 13. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nadam se da mi majka neće zamjeriti što otkrivam njene godine, no ona je rođena 1966. Otac mi je rođen 1964., dakle bile su mu dvije godine kad je Engleska osvojila Svjetsko prvenstvo. Već jako dugo čekamo i na nama je da te stvari ispravimo. Svoju ću karijeru smatrati promašenom ne budem li s Engleskom osvojio neki veliki naslov”, rekao je jedan od najboljih napadača na svijetu.

”Znam da smo još u procesu napretka, da imamo mjesta za unaprijediti našu igru, ali to je cilj i ja mislim da ga možemo ostvariti. Spremni smo na sve. To nije samo moje mišljenje, to je i mišljenje mojih suigrača”, ističe.

”Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da niti jedna od njih ne želi igrati s nama. Svjesni su naše snage”, zaključio je Kane, ali Hrvatsku nije spomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.