Hezonja o ludom početku: Za prvi nastup nije bilo loše

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nije mogao poželjeti ljepšu premijeru u dresu Orlando Magica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedi protiv Los Angeles Clippersa nakon produžetka 75-74 u Ljetnoj ligi, Hezonja je zabio tricu za pobjedu.

“Bitno je puknuti po košu bez straha i privesti utakmicu kraju,” kazao je 20-godišnji Hezonja kojeg je Orlando izabrao kao peti izbor na ovogodišnjem NBA draftu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom premijernom nastupu u dresu Orlanda igrao je 24 minute i zabio 12 koševa.

“Bio je čudan osjećaj, malo sam previše davio loptu. Ovdje je sve drugačije u odnosu na europsku košarku. No, zadovoljan sam. Ljetna liga je sjajna priprema za ono što me čeka,” rekao je dodavši: “Ovo je tek početak putovanja.”

Hezonjin nastup pohvalio je i pomoćni trener Adrian Griffin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije oklijevao kod zadnjeg šuta i pogodio je. Hezonja je odličan šuter i pravi atleta. S nama je kratko još uvijek uči naše akcije. No bili bi slijepi kada ne bi vidjeli njegov talenat,” kazao je Griffin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.