Hoće li čistka u Realu zahvatiti i Luku Modrića?

Foto: fah

Iza Reala jedna je od najlošijih sezona posljednjih godina, što je, dakako, očekivano s obzirom na čak tri uzastopno osvojene Lige prvaka vjerojatno je došlo do zasićenja, zamora materijala. Momčad kraljevskog kluba izgleda posve potrošeno, srećom, mučenje od sezone približava se svome kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus Real je počeo padati, iako to vjerojatno nije jedini razlog, možda čak i nije najvažniji.  Realu trebaju promjene, najavio ih je i Zinedine Zidane čim se vratio na klupu još uvijek aktualnog europskog prvaka.

Nažalost, u Realovo sivilo uklopio se kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, prošle godine najbolji igrač svijeta, Luka Modrić. Iz Madrida se najavljuje smjena generacija, na neki način i čistka, koja bi mogla zahvatiti i Luku Modrića. Prema informaciji koja je potekla od Josepa Pedrerola i El Chiringuito TV-a Real će u ljetnom prijelaznom roku prodati i Modrića ako za njega dođe prava financijska ponuda. Pitanje vjerodostojnosti ovog izvora mnogi postavljaju, no, navodno Pedrerol ima dobar ”upliv” u događaje na Santiago Bernabeu.

Naime, 34-godišnji Modrić, kako tvrdi spomenuti izvor, pri kraju je karijere i mogao bi završiti na transfer listi.  Navodno bi se hrvatski veznjak, koji će u rujnu napuniti 34 godine, mogao  pridružiti Garethu Baleu i Lucasu Vazquezu. Informacije o navodnom odlasku Modrića iz Reala objavili su i neki drugi španjolski mediji, Real za sada nije reagirao, međutim, kako se ljeto bliži tako će se sve napokon morati rasplesti.  Luku već duže vrijeme mediji sele iz Španjolske, uglavnom kao iduću postaju u karijeri 34-godišnjeg veznjaka mnogi vide Inter za koji s velikim uspjehom igraju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.