Hoće li Ivan Rakitić morati otići iz Barcelone kako bi Lionel Messi ostao?

Foto: Instagram

Ako je donedavno i bilo sumnje više je nema, Ivan Rakitić ponovno nije dobio priliku krenuti od početka te je i posljednju utakmicu do zadnje četvrtine dvoboja gledao s klupe, definitivno je pao u drugi plan trenera Luisa Enriquea. Ivan Rakitić više nije sretan u Barceloni te to danas ni ne krije. Srećom po hrvatskog reprezentativca tako ne misle navijači ovog velikog kluba, naime, u subotu je Nou Camp ovacijama dočekao dokapetana Vatrenih prilikom ulaska u igru i tako pokazao što misli o odnosu trenera prema hrvatskom nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu situaciju vezanu uz Barcelonu i nezadovoljstvo trenerom Ivana Rakitića pomno prate u Juventusu i Manchester Cityju, radi se o klubovima koji žele u svoje redove dovesti hrvatskog veznjaka. Tako El Confidencial u nedjeljnom izdanju tvrdi da je Barcelona spremna pustiti Rakitića, kao i turskog reprezentativca Arda Turana u Kinu, kako bi namaknula novac za novi ugovor Lionelu Messiju, ipak je prioritet Barcelone zadržati najboljeg igrača. “Pep Guardiola spreman ga je dovesti odmah, posebno jer je izgubio Ilkaya Gündogana. A i Rakitić ne bi imao ništa protiv transfera, jer sigurno bi dobio bolju plaću”, pišu španjolski mediji.

Hoće li, nakon svega, Ivan Rakitić biti žrtva novog ugovora Lionela Messija, odnosno, hoće li on morati ići kako bi Messi ostao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.