Hoće li mlada hrvatska nogometna reprezentacija dobiti pojačanje iz Argentine?

Foto: Facebook

Hoće li mlada hrvatska nogometna reprezentacija uskoro dobiti pojačanje? Naime, Igor Bišćan, izbornik U-21 nogometne reprezentacije Hrvatske, u razgovoru za Gol.hr kazao je kako prati Argentinca hrvatskih korijena, 20-godišnjeg Matea Bajamicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo se, radi se o talentiranom mladom nogometašu koji igra za argentinski kub druge lige Instituto iz Cordobe. Radi se o klubu iz kojeg je ponikao i argentinski reprezentativac te nogometaš Juventusa Paulo Dybala.

Bišćan tvrdi kako se radi o velikom talentu:

“Dečko se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo”, kazao je Igor Bišćan, a sam Mateo je izrazio želju igrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, riječ je o nogometašu koji je u 22 službene utakmice za klub zabio devet golova. Navodno je na meti i argentinskih velikana.

Prema pisanju argentinskih medija radi se o nogometašu koji je u procesu dobivanja hrvatskog državljanstva, naime, roditelji su mu izbjeglice iz Hrvatske, a uz argentinske klubove za njega su zanimanje pokazali i neki europski klubovi. Recimo kako je ove sezone Bajamich zabio osam golova u 17 utakmica.

Kako pišu argentinski mediji jedan hrvatski klub želi Bajamicha, navodno je na adresu Instituta stigla ponuda od nešto više od milijun eura, međutim, Argentinci ne žele pregovarati za manji iznos od dva milijuna eura.  U lipnju će čelnici kluba ponovno analizirati ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.