Hrvat igra u životnoj formi: Boban i Maldini zbog Ante Rebića mijenjaju dogovor s Eintrachtom?

Foto: Twitter/AC Milan

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, vratio se u formu u kakvoj smo ga navikli gledati dok je igrao za Eintracht iz Frankfurta ili dok je igrao u dresu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić doista u posljednje vrijeme briljira u Milanu. U godini 2020., u proteklih mjesec i pol dana, Rebić je zabio čak šest golova. Ante je jučer donio pobjedu Milanu 1:0 i 24. kolu Serie A protiv Torina. Vrijedna je to pobjeda Milana koja Milanu donosi nadu da će iduće sezone igrati Europsku ligu. Liga prvaka, barem za ovu sezonu, vjerojatno je izgubljena, a većinom zbog katastrofalnog jesenskog dijela. Milan bez Lige prvaka ipak nije pravi Milan. Naime, nakon Reala Milan ima najviše naslova prvaka Europe i to čak sedam.

Mediji u Italiji, kako smo već pisali, prepuni su hvale na račun hrvatskog nogometaša. Piše se čak da su legende hrvatskog i talijanskog nogometa, ali i legende Milana, Zvonimir Boban i Paolo Maldini, odlučile što prije završiti Rebićev transfer iz Eintrachta. Kakva promjena u samo nekoliko tjedana. Naime, sve donedavno izgledalo je da će Ante morati napustiti Milan, a povratak u Eintracht bila je jedna od opcija.

Podsjetimo, hrvatski napadač je prošlog ljeta, u ljetnom prijelaznom roku, stigao u Milan na posudbu, dok je Milan u Frankfurt poslao Portugalca Andrea Silvu. Dogovor je bio na dvije sezone. No, nakon svega Milan želi otkupiti Rebića i jako mu se žuri, ako je suditi prema informacijama koje dolaze s ”Čizme.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintrachtov direktor Bruno Hubner za Kicker je potvrdio da Milan želi otkupiti ugovor hrvatskog napadača:

“Nismo imali vremena tada postaviti opcije kupnje. Transferi se mogu odvojiti svaki zasebno. Kako je transfer završen nekoliko minuta prije kraja roka, nismo imali vremena dogovoriti bilo kakvu postavljenu opciju ili konkretnu cifru. Obje transakcije su obavljene vrlo brzo. Na početku smo povezali obje posudbe, no možemo ih razdvojiti”, rekao je direktor Eintrachta.

Podsjetimo, Andre Silva u Frankfurtu također igra vrlo dobro, u 19 nastupa zabio je pet golova te je upisao dvije asistencije, dok je Ante Rebić u 16 utakmica dao šest golova i upisao jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.