Hrvatska reprezentacija u Zagrebu u srijedu u 11.20

Hrvatska nogometna reprezentacija, koja je u ponedjeljak 1-3 porazom od Meksika u Recifeu završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, vratit će se kući u srijedu, a očekuje se kako bi zrakoplov iz Salvadora u zagrebačku zračnu luku mogao sletjeti u 11.20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju konferenciju za medije u hrvatskoj bazi na SP u Praia do Forteu izbornik Niko Kovač održat će danas u 19 sati po hrvatskom vremenu.

Usprkos ispadanju sa SP-a već u skupini, predsjednik HNS-a Davor Šuker je odmah po porazu od Meksika objavio kako će Kovač sigurno ostati na izborničkoj dužnosti i voditi “vaterene” u kvalifikacijama za nastup na EURO 2016. koje će se održati u Francuskoj.

Kovač je nakon uspješno odrađenih dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP protiv Islanda u studenom prošle godine potpisao ugovor s HNS-om do ljeta 2016. Na izborničkoj dužnosti zamijenio je Igora Štimca nakon 0-2 poraza od Škotske u Glasgowu u listopadu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.