Hrvatska šokirala favorita: Feliciano Lopez nakon senzacionalnog poraza Španjolske u igri parova: ‘Nemamo izbora, sad moramo dobiti dva meča’

Foto: fah

Najiskusniji tenisač španjolske reprezentacije Feliciano Lopez priznao je nakon poraza u parovima od Marina Draganje i Nikole Mektića da je hrvatska kombinacija odigrala odlično, a glavni uzrok poraza pronašao je u svom servisu za koji je ustvrdio da je “bio očajan”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam dobro servirao. Servis na koji se obično mogu osloniti nije radio. Izgubio sam ga dvaput u prvom setu, još jednom u drugom, a najgore je bilo kad sam ga izgubio na početku petog seta, kad smo se počeli dizati. Servis mi je bio očajan i to je nedostajalo za ravnopravniju borbu”, rekao je Feliciano Lopez na konferenciji za medije nakon poraza u igri parova.

Foto: fah

Feliciano Lopez je pohvalio i obojicu suparnika za igru koju su pokazali.

“Mektić je odigrao sjajno, posebno u petom setu. Odlično je servirao, pogađao voleje, bio agresivan. Dizao je igru što je meč duže trajao. No, i Draganja je bio odličan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnji poraz stavio je španjolsku reprezentaciju nakon dva dana dvoboja u Osijeku u poziciju o kakvoj gosti nisu ni sanjali.

“Nemamo izbora, sad moramo dobiti dva meča za pobjedu. Moramo večerati, smiriti se i puni energije doći na teren u nedjelju”, rekla je španjolska izbornica Conchita Martinez.

O tome hoće li raditi izmjenu za peti meč, ako će rezultat biti 2-2, Martinez nije željela špekulirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo moramo doći do pobjede u četvrtom meču, a onda ćemo razmišljati o tome.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.