Hrvatski paraolimpijski odbor pokrenuo kampanju #NavijamZaNaše

Foto: fah

Uoči početka Zimskih paraolimpijskih igara u Pjongčangu, Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) lansirao je kampanju #NavijamZaNaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanja za cilj ima povećati svijest hrvatskih navijača pred Paraolimpijske igre, te ih pozvati da pruže podršku koja svakog sportaša tjera do uspjeha i boljih rezultata.

U suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey tako je kreiran sadržaj koji će hrvatskim navijačima pružiti dodatni motiv za podršku našim paraolimpijcima, kako su to u kampanji između ostalih učinili i KHL Medveščak, rukometni klub PPD Zagreb, te najveća imena hrvatskog zimskog olimpijskog sporta – Janica i Ivica Kostelić.

Sportska natjecanja i utakmice pred praznim tribinama neki klubovi i sportaši dobivaju kao kaznu za nesportsko ponašanje. To nije bez razloga, jer to je jedini istinski hendikep u sportu. U prvom online videu kampanje o velikom značaju navijača u njihovom uspjehu paralelno govore hokejaš KHL Medveščaka Ivan Janković, rukometaši PPD-a Zagreb Zlatko Horvat, Domagoj Pavlović i Tin Kontrec te hrvatski paraolimpijci Eva Goluža i Dino Sokolović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek je lijepo dobiti podršku od ljudi od kojih to ne očekuješ. Osobno najviše pamtim kad su moji najvatreniji navijači zdušno navijali za mene na utrci Svjetskog kupa na Sljemenu. Ali njih je bilo samo pet-šest, što bi tek bilo da su pune tribine? Siguran sam da bih bolje skijao da Sljeme gori od baklji i navijanja, da bih dao 110 posto od sebe”, izjavio je paraolimpijac Dino Sokolović.

U kampanju se možete uključiti koristeći hešteg #NavijamZaNaše te tako pokazati našim paraolimpijcima kako ih pratite i u dalekoj Južnoj Koreji.

Zimske paraolimpijske igre u PyeongChangu održat će se od 9. do 18. ožujka, a ove će se godine natjecati gotovo 600 paraolimpijaca iz cijeloga svijeta u šest sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska paraolimpijska reprezentacija nastupit će s rekordnih sedam reprezentativaca koji će se natjecati u alpskom i nordijskom skijanju te u snowboardingu. Uz Evu Golužu i Dinu Sokolovića, u alpskom skijanju hrvatske boje na ZPOI branit će alpinci Damir Mizdrak i Lovro Dokić, a po prvi put Hrvatska ima predstavnike u nordijskom skijanju Josipa Zimu i Antuna Bošnjakovića te u snowboardingu Brunu Bošnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.