Hrvatski sportski ratnik: Mario Mandžukić ponovno oduševio navijače, častio sugrađane i platio veliki račun!

Foto: fah, montaža narod.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon nove drame svladala je Rusiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i nakon 20 godina izborila plasman u polufinale. Hrvatska je prošla zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca, junak utakmice, ujedno i najbolji igrač, bio je kapetan Vatrenih Luka Modrić, koji ovo prvenstvo igra na ”svemirskoj” razini te je kandidat za jednog od najboljih igrača Mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Luku junaci su Danijel Subašić, Domagoj Vida i Mario Mandžukić, zapravo svi, bilo bi nepravedno nekoga izdvajati.  Borbeni Mandžukić bio je prava napast na svakom dijelu terena za Ruse, pravi hrvatski sportski ratnik, do iznemoglosti. Opravdao je renome koji ga prati i u Juventusu.

Mandžo je i nakon utakmice, velike pobjede i u jeku nevjerojatnog slavlja napravio potez kojim je ponovno oduševio hrvatske navijače, koji su u neviđenoj euforiji i sreći dočekali novi uspjeh Vatrenih u Rusiji. Naime, Mandžo je uplatio 25 000 kuna kako bi počastio sve navijače koji su utakmicu četvrtfinala iz Sočija gledali na brodskoj Tvrđavi. Navijači u napaćenoj Slavoniji, ne samo Slavonskom Brodu, već i u ostatku naše zemlje, oduševljeni su potezom hrvatskog sportskog junaka.

Mandžukić je shvatio koliko je zapravo sve ovo što se trenutno događa u Rusiji važnom hrvatskom narodu, koji je napokon pronašao dodatni razlog za sreću i euforiju i koji je unatoč svim podmetanjima još jednom potvrdio koliko je privržen reprezentaciji te koliko voli svoje Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.