Hrvatski vaterpolisti u drugoj jakosnoj skupini

Nakon što su proteklog vikenda završene kvalifikacije poznato je svih 16 reprezentacija koje će u siječnju 2016. nastupiti na europskom vaterpolskom prvenstvu u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam reprezentacija, među kojima su i hrvatski vaterpolisti, izborile su direktan plasman, a kroz kvalifikacije vizu za EP izvadile su Nizozemska, Gruzija, Francuska, Slovačka, Njemačka, Malta, Rusija i Turska.

Direktan plasma na europsko prvenstvo imalo je osam reprezentacije. Osim Hrvatske u kvalifikacije nisu morali niti Srbija, Mađarska, Italija, Crna Gora, Grčka, Španjolska i Rumunjska,

Ždrijeb skupina EP-a je u nedjelju, 4. listopada u Beogradu. Europsko prvenstvo vaterpolista održat će se od 10. do 23. siječnja 2016. godine, a naslov prvaka branit će Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JAKOSNE SKUPINE
Skupina 1: Srbija, Italija, Mađarska, Crna Gora
Skupina 2: HRVATSKA, Grčka, Španjolska, Rumunjska
Skupina 3: Nizozemska, Rusija, Njemačka, Francuska
Skupina 4: Gruzija, Slovačka, Turska, Malta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.