I službeno: Hajduk se pojačao bosansko – hercegovačkim reprezentativcem

Foto: Instagram

Iako aktualna sezona, a s obzirom na Ligu prvaka i Europsku ligu, još uvijek nije završena klubovi diljem Europe, pa tako i našoj zemlji, već se pripremaju za novu, naravno, prije svega na redu je prijelazni rok, ili ono što je od njega, s obzirom na pandemiju koronavirusa, ostalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bosansko – hercegovački reprezentativac, Darko Todorović, i službeno je postao novi član Hajduka, koji je prošlu sezonu hrvatsko prvenstvo završio tek na petom mjestu.

Dakle, Todorović je danas uspješno prošao liječnički pregled te je potpisao ugovor sa splitskim klubom. Todorović će u Hajduku igrati na posudbi iz Red Bull Salzburga do kraja iduće sezone. Hajduk će na kraju iduće sezone imati priliku otkupiti ugovor bosansko – hercegovačkog reprezentativca, Todorović stiže, podsjetimo, kao zamjena za Josipa Juranovića, koji je otišao u poljsku Legiju.  Prošlu sezonu bivši igrač tuzlanske Slobode proveo je na posudbi u njemačkom drugoligašu Holsten Kielu, a nakon što se vratio u Salzburg klub ga je poslao na novu posudbu.

Hajduk se oglasio i na svojoj stranici te je potvrdio dolazak bosansko hercegovačkog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

@todorovicdarko55 novi je igrač Hajduka! ✍️⚽️ Dobrodošao! ?????

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

Glede pojačanja, tu nije kraj, s Hajdukom će uskoro ugovor potpisati i Asim Muratović, 19-godišnjak koji dolazi iz tuzlanske Slobode, a transfer je potvrđen i na službenoj stranici Slobode. Muratović je proveo posljednjih šest godina u Slobodi te je za prvu momčad spomenutog kluba zabilježio šest nastupa. U ovoj sezoni nije igrao za Slobodu u prva dva kola Premijer lige BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Muratović je skupio i šest nastupa za U17 i U18 selekcije reprezentacije BiH, a ugovor će s klubom s Poljuda potpisati na dvije godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu. U Slobodi su izrazili zadovoljstvo odštetom koju su dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.