Iako Mourinho nudi milijune za ovog Hrvata, Talijani sve odbijaju: ‘Nije ništa spominjao’

Foto: fah

Ivana Perišića ponovno želi Jose Mourinho, piše se nakon njegove sjajne igre na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. No, Luciano Spaletti vjeruje da će on ostati u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Mourinho dolazio u Zagreb jer je želio Perišića vidjeti u Manchester Unitedu. No, hrvatski je napadač ostao u redovima talijanskog velikana. Sada slijedi novi pokušaj.

“Perišić je pomogao klubu da se ponovno vrati na stare staze slave. Ivan mi je rekao da je umoran. Sad je na odmoru i kasnije će nam se priključiti na pripremama. Nikako nije natuknuo da će napustiti klub”, rekao je Spaletti za Rai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.