Igrači Dinama nakon ispadanja iz Europa lige: ‘Borili smo se do kraja, do zadnje minute, nemamo se čega sramiti’

Foto: fah

Nogometaši Benfice plasirali su se u četvrtfinale Europske lige nakon što su u četvrtak u uzvratu osmine finala u Lisabonu u produžetku svladali Dinamo sa 3-0 (1-0). Nakon 90 minuta Benfica je imala prednost od 1-0, čime su nadoknadili zagrebački poraz od 0-1, a u produžetku su Ferreira (94) i Grimaldo (105) donijeli prolazak portugalskom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi gol koji smo primili je bio zbog našeg greške jer nismo ispratili iz drugog reda, a govorili smo da je to važno. Imali smo šansu za zabiti dva gola. Znali smo da će biti ovako, nismo danas uspjeli zabiti, ali nemamo se što sramiti. Imali smo baš lijepu godinu u Europi, fantastično za nas i za navijače. Moram se zahvaliti momčadi, sve smo dali. Nije nas danas htjelo. Sljedeće godine opet! Naravno da boli, ali nemamo se što sramiti”,  rekao je Emir Dilaver nakon utakmice.

“Svi smo dali 120%! Zadatak mi je bila obrana i to sam dobro napravio. Benfica je odlična momčad, imaju vrhunske igrače, znate i vi da njihovi igrači vrijede milijune, ali mi smo ih neutralizirali, falilo nam je malo sreće. Vidjeli ste i u produžecima, imali smo šansu za 2-1, ali to je nogomet. Kada ne zabiješ, onda primiš. No moglo je završiti bolje…”, smatra Amir Rrahmani.

Dominik Livaković bio je sjajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica, dobro smo se branili, a onda nas je prvi gol malo pokolebao, ali moramo biti ponosni na sebe, mislimo da smo napravili dobar posao u Europi, idemo ovako nastaviti i sljedeće godine. Trebao nam je taj jedan gol, borili smo se do kraja, do zadnje minute, ali eto”, rekao je Livaković.

Mario Gavranović zahvalio je navijačima.

“Trener je rekao da je bio ponosan na nas, rekao je da je sve što smo odradili u sezoni fantastično. Sastavni dio nogometa je izgubiti”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.