(VIDEO) Incident u loži na Poljudu: Okršaj direktora, intervenirala i policija

Foto: Dalmatinski portal

Završnica utakmice Dinama i Hajduka donijela je nerede u svečanoj loži stadiona. Naime, prvo su se direktor Dinama Tomislav Svetina i drugi iz vodstva kluba radovali zbog gola za vodstvo, a sportski direktor Hajduka Mario Branco došao je do Svetine i unio mu se u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je eksplodiralo nakon gola za 2:2, kad je Branco Svetini poručio: ‘Budi pristojan kada dolaziš u goste’.

Nastalo je naguravanje, umiješali su se i drugi, te je na kraju morala intervenirati i policija. Izveli su iz loše šest osoba, među kojim je uz Svetinu i Branca navodno bio i predsjednik Hajduka Ivan Kos prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.