Inter slavio s dva igrača više protiv Udinesea

U prvom susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Udinama pobijedio Udinese 2-1 u susretu s dva crvena i čak 11 žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba crvena kartona dobili su domaći igrači, Maurizio Domizzi u 40. i Emmanuel Agyemang Badu u 58. minuti. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za Inter i izborio je kazni udarac, dok je Stipe Perica kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti.

Nakon očajnog prvog poluvremena bez prilika na obje strane, Inter je poveo u 48. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Mauro Icardi, a izborio ga hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Domaćin je uspio izjednačiti dvije minute kasnije i to s igračem manje, a pogodak je postigao Antonio Di Natale. Osam minuta kasnije Udinese je ostao i bez drugog igrača, a veliku prednosti gosti su iskoristili u 65. minuti kada je Lukas Podolski zabio svoj prvi gol u Serie A. U samoj završnici utakmice domaćin je mogao i do boda, no udarac Stipe Perice uspio je blokirati Nemanja Vidić.

Kovačić je za Inter odigrao cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru. Perica je kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti, a Igor Bubnjić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Inter je skočio na sedmo mjesto sa 48 bodova, dok je Udinese na 13. poziciji sa 38 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.