Ivica Kostelić priznao: “Kad sam prvi put plesao valcer vikali su mi da skinem skije”

Foto: Renato Branđolica/HRT

U emisiji “5.com s Danielom” gostovale  su dvije zvijezde – najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić te glazbena diva i dobitnica osam Porina Nina Badrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na početku emisije Ivica je pokupio komplimente.

– Pa nisam više u onako dobroj kondiciji, ali sam u prilično dobroj kondiciji za penzionera, rekao je.

– Izgledaš bolje nego ikad, pohvalila ga je i Nina te dodala da je velika obožavateljica cijele obitelji Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kakav je bio njihov odnos s fanovima tijekom karijere, Ivica je zafrkantski odgovorio: – Ako si uspješno odvozio utrku, grle te svi, ako nisi bio uspješan, onda samo mama i tata.

Nina je dodala kako zvijezde dio svojeg uspjeha duguju obožavateljima i publici.

– Ona nas prati, ona nas stvara, ona nas ostavlja ako je razočaramo. Mislim da je najvažnija stvar zapravo zreliti sa svojom publikom i biti najiskreniji što možeš na tom svojem putu dok god on traje, iskreno je kazala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji i publika u studiju imali su priliku doznati koliko Nina zapravo poznaje skijašku terminologiju te što Ivica zna o glazbenim tehnikama.

No tu iznenađenjima nije bio kraj, jer su se okušali i na plesnom podiju. Kada je doznao da treba otplesati valcer, Ivica je priznao kako je njegovo prvo iskustvo s valcerom završilo fijaskom.

– Znaš što su meni rekli na svadbi kad sam prvi put plesao valcer? Vikali su – skini skije! I pancerice!, našalio se Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznali smo i kako oboje obožavaju našu obalu. Tako je Ivica od malih nogu vezan uz otok Mljet, dok posebno mjesto u Nininu srcu ima Hvar u kojem obavezno provodi ljeta. No otkrila je da ljubav prema Hvaru nije došla iznenada i to zbog specifičnog lokalnog dijalekta.

– Ja sam se prvih godina svađala s njima jer sam mislila da me vrijeđaju. Dosta se deru. Trebalo mi je par godina da ga usvojim, ali sad razumijem forski, ponosno je kazala.

Neizostavni dio emisije bili su i glazbeni nastupi gostiju. Ivica je gledatelje počastio vrsnim gitarističkim bravurama te s bendom Ante Gele otprašio “Sweet Home Chicago”, dok je Nina otpjevala svoj veliki hit “Rekao si”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.