Izbornici najteže skupine: ‘Kako je moguće da u istoj skupini budu dva zadnja svjetska i europski prvak?’

Foto: Twitter

Skupina F u kojoj su Portugal, Francuska i Njemačka odmah je proglašena “skupinom smrti” na Euru 2020., a i izbornici nisu baš najsretniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je skupina smrti i svatko će morati igrati na maksimumu svojih mogućnosti da bi prošao u nokaut fazu. Utakmice u Münchenu bit će festival nogometa, a očekivanja naših navijača bit će velika. Za našu mladu ekipu to će biti veliki izazov, ali radujem se tome”, rekao je njemački izbornik Joachim Löw.

“Što reći o skupini u kojoj imate svjetske prvake sa posljednja dva svjetska prvenstva (Njemačku i Francusku) i aktualnog europskog prvaka (Portugal). Ako me pitate da li bih volio da smo izbjegli Njemačku i Francusku, pa naravno da bih želio. Ali isto tako Nijemci i Francuzi će vam reći da nisu željeli Portugal u svojoj skupini. Pripremit ćemo se tako da dođemo na Euro puni samopouzdanja i idemo obraniti naslov prvaka”, rekao je Fernando Santos.

“Moglo je ispasti bolje, ali što je, tu je. Nema vremena za dizanje forme, od samog početka morat ćemo biti na vrhuncu. Često smo igrali protiv Njemačke i Portugala i nema sumnje da je ovo najteža skupina”, istaknuo je francuski izbornik Didier Deschamps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.