Izbornik Hrvatske: ‘Ovo je ispisivanje povijesti, ovo će ostati upisano u anale hrvatskog sporta’

Foto: fah

“Što da vam kažem nego da sam ponosan. Tea je odradila svoj dio posla, obrana je igrala odlično. Imali smo veliku motivaciju jer je njihov bivši izbornik jučer kazao da smo mi nešto nisko u rukometu. Njegova ekspertiza je loša. Dva puta se nije plasirao na Olimpijske igre i bio je dva puta četvrti na EP-u”, rekao je hrvatski izbornik Nenad Šoštarić nakon velikog osvajanja bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je ispisivanje povijesti, ovo će ostati upisano u anale hrvatskog sporta. Taktički smo odigrali odličnu utakmicu. Mogli smo se žaliti jer Pijević nije spavala zbog bolesti dvije noći, ali smo se okrenuli sebi. Ne žalimo se ni sada, ovo je noć za slavlje i da Hrvatska slavi svoje heroine”, dodao je.

“Rukomet je najtrofejniji i najmnogoljudniji hrvatski sport. Do sada smo rukomet pratili od siječnja do siječnja kada je igrala muška reprezentacija, a nadam se da će sada pratiti i u prosincu kada mi igramo”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.