Izbornik Srbije pozitivan na koronavirus, prekinute sve aktivnosti

Foto: fah

Izbornik vaterpolske reprezentacije Srbije, Dejan Savić, pozitivan je na koronavirus, koji se, kako stvari stoje, vratio.  U hrvatskom istočnom susjedstvu sve je više pozitivnih na opasni virus, a i u Hrvatskoj raste broj zaraženih, vraća se i Stožer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u četvrtak u večernjim satima je potvrđeno da je Nemanja Vico, vaterpolski reprezentativac Srbije, pozitivan na COVID – 19, odmah su prekinute sve aktivnosti reprezentacije i u petak su svi igrači i članovi momčadi preventivno testirani.

Kako prenose srbijanski mediji srpski izbornik Savić ima temperaturu te će napraviti dodatne pretrage kako bi se otkrilo koliko je virus doista jak i kako bi trebalo dalje ići liječenje.

Kako smo već spomenuli prije tri dana je srpski reprezentativac Nemanja Vico bio je pozitivan i tada su prekinute pripreme srpskih vaterpolista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.