Je li HNS pogodio rezultat za subotu? Baby Lasagna u dresu HNS-a s brojem 1

Foto: snimka zaslona

Hrvatski predstavnik Marko Purišić – Baby Lasagna ušao je u finale Eurosonga! Nekoliko dana prije toga podršku mu je pružio i Hrvatski nogometni savez (HNS). Naime, dobio je od Hrvatskog nogometnog saveza na dar dres hrvatske nogometne reprezentacije. Fotografije dresa s brojem 1 Baby Lasagna je objavio na svojem Tik Toku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez na Instagramu je objavio fotografije Baby Lasagne u dresu.

“Uskoro će predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši dres dobro doći!

P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”, stoji u objavi HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.