Jelić: Ne obazirem se na ružne komentare, ja sam rođena Hrvatica i bit ću Hrvatica do smrti

Foto: snimka zaslona

Presretna sam, nemam riječi kojima bih ovo mogla opisati, rekla je zlatna Matea Jelić vrativši se u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Samo sam radila ono što uvijek radim – uživala u onome što radim. Nisam htjela na sebe staviti neki pritisak koji je nepotreban. Ja imam najveća očekivanja od sebe i znala sam koliko vrijedim, a znao je i trener i skupa smo korak po korak došli do olimpijskog sna, istaknula je, piše HRT.

Dodala je kako će sada s obitelji na 2-3 dana otići na more, ali i da će se brzo vratiti u dvoranu jer ima puno stvari na kojima treba raditi.

Osvrnula se i na ružne komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja sam rođena Hrvatica i bit ću Hrvatica do smrti. Toga se ne sramim, ponosim se time. Naučila sam da ljude ne treba ni po čemu dijeliti. Putujem cijelim svijetom i svi su mi jednaki. Ja ljude dijelim samo na dobre i loše. Ti ljudi koji loše komentiraju su loši ljudi. Koliko god mi je teško, ne obazirem se na te komentare i pronalazim ljubav u svima ostalima koji su uz mene, rekla je Matea.

Na pitanje što će se sada promijeniti u njezinu životu odgovorila je – ništa.

– Možda ću inspirirati mlade i bit ću sretna zbog toga, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.