Jesu li ga podcijenili? Britanci Modrića ne vide među 40 najboljih na svijetu

Luka Modrić
Foto: fah

Britanski specijalizirani nogometni časopis koji ima i svoje web izdanje FourFourTwo tradicionalno je krajem godine objavio popis 100 najboljih nogometaša svijeta za godinu pri završetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj je popis uvršten samo jedan Hrvat, to je kapetan Vatrenih i veznjak Reala Luka Modrić koji je zauzeo 43. mjesto.

Luka je ispred Rodryga koji je 60., Tonija Kroosa koji je 65., Aureliena Tchouamenija koji je 69. i Federica Valverdea koji je na 81. mjestu, no trojica suigrača su ispred njega, a to su: Eduardo Camavinga (36.), Vinicius Junior (10.) te Jude Bellingham koji je na visokom drugom mjestu.

Među prvih pet se nalaze napadač Manchester Cityja Erling Haaland, trećeplasirani Harry Kane, četvrtoplasirani Kylian Mbappe i petoplasirani Rodri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalje slijede Lionel Messi, Bernardo Silva, Mohamed Salah, Antoine Griezmann i Vinicius Junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.