Joshua poručuje: ‘Fury i Wilder znaju gdje sam’

Foto: fah

Britanac Anthony Joshua vratio je naslov prvaka po WBA, IBO, IBF i WBF verziji. Jednoglasnom odlukom sudaca nakon 12 rundi u Saudijskoj Arabiji svladao je Meksikanca Andyja Ruiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam se brinuo o rundama, moglo ih je biti i 15, nisam znao koja je runda. Bio sam smiren i osjećao se ugodno. Išli smo iz runde uz rundu, kao što mi trener uvijek govori – Ne brini o svih 12 rundi, razmišljaj o svakoj posebno. Sve je bilo sjajno, sjajno je kad se plan ostvari, rekao je Joshua je konferenciji za novinare.

Tyson Fury i Deontay Wilder bore se 22. veljače, novinare je zanimalo da li je pobjednik tog meča sljedeći Joshuin protivnik.

– Ne mogu vam to reći. Najbolje bi bilo da oni odrade svoju borbu i onda će i oni imati više znanja o tome što napraviti sa svojim karijerama. I ako smo u njihovim planovima, znaju gdje nas mogu naći. Osjećam da imam sve više samopouzdanja, dodao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz je nakon borbe rekao da nije dovoljno trenirao nakon pobjede u prvom međusobnom dvoboju. Ispričao se za višak kilograma te izjavio kako nije slušao oca i trenera.

– Tri mjeseca zabave je utjecalo na sve ovo, rekao je Ruiz koji se nada da će dobiti još jednu priliku protiv Joshue, no u boksačkim krugovima spekulira se kako je to sada malo vjerojatno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.