Jurić o Kaliniću: ‘Ovdje je manje luksuza, ali ako voli nogomet, ovo je idealno mjesto’

Foto: fah

Ivan Jurić nije bio nezadovoljan iako Verona nije slavila protiv Genoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utajmice govorio je o Nikoli Kaliniću.

“Koncepcija je uglavnom ista, samo što ćemo ove sezone više igrati na središnjeg napadača nego na krila kao prošlo sezone. Kalinić već ide u dobrom smjeru i mislim da će mu trebati barem dva tjedna, možda mjesec dana kako bi bio potpuno spreman, nadam se da će sve ići glatko”, rekao je.

“Bio sam posve jasan u razgovoru s njim prije nego je došao. Otvoreno sam mu rekao da mora znati što znači doći u malu momčad. Želimo s njim ići polako, ne želimo da se ozlijedi. Ovdje je manje luksuza, ali ako voli nogomet, ovo je idealno mjesto”, zaključuje Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.