Kako je Serena Williams nakon zasluženog izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena razljutila Vučićeve medije…

Foto: fah

Nakon zasluženog izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena, a zbog napucavanja loptice prema linijskoj sutkinji koja se poslije toga srušila, skandal u New Yorku, u režiji srpskog tenisača, i dalje je tema brojnih svjetskih medija, ali i komentara slavnih sportaša. Naime, loptica upućena od strane Đokovića prema linijskoj sutkinji plod je njegove nervoze i ljutnje uzrokovane s nekoliko svojih krivih poteza, no to ga, naravno, ne može opravdati, bez obzira što ta loptica vjerojatno nije upućena namjerno u smjeru u kojem je završila. Nije, dakako, Đoković jedini tenisač koji na terenu tijekom meča pokazuje frustraciju, no dogodilo mu se i morat će izvući pouku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Laura Clark srušila se nakon što ju je pogodila loptica te je svakako i to pripomoglo drami koja je nastala. Naravno, na udaru režimskih medija u Srbiji, a i nekih ”hrvatskih” medija, poslije svega našla se spomenuta sutkinja, ni kriva ni dužna, što samo pokazuju kakva kaljuža vlada u ovoj ”regiji” kad je novinarstvo u pitanju te da tu zapravo i nema razlike. Važno je reći da se i Đoković ispričao, a brojne teniske legende, ako izuzmemo ”teniske stručnjake” u ”hrvatskim medijima”, složile su se da je Đoković zasluženo sankcioniran kako je i sankcioniran.

Izbacivanje Novaka Đokovića s US Opena prokomentirala je i ponajbolja tenisačica svijeta svih vremena, Serena Williams, koja zapravo nije htjela ništa reći tek je poručila kako se ne želi miješati u odluku organizatora o Đokovićevom izbacivanju. Drugim riječima, Serena je reagirala kao i većina drugih tenisača i tenisačica, s obzirom kako se radi o jedinoj logičnoj odluci samih organizatora. Naravno, takvim je potezom, odnosno prešutnim odobravanjem takve odluke od strane onih koji vode US Open, Serena Williams izazvala ”čuđenje” srpskih, bolje rečeno Vučićevih, tabloida, koji su podsjetili da se ‘‘eto i ona svađa sa sucima i da zbog toga nije izbačena”. Naravno, jedno je kad se tenisači i tenisačice svađaju sa sucima, a nešto je posve drugo kad te suce gotovo nokautiraju, iako, naravno, nenamjerno.

”Serena je prije dvije godine u finalu US Opena napravila veliki skandal koji nije završen izbacivanjem kao u Novakovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanka se žestoko svađala sa sucem tijekom meča s Naomi Osakom. Trgala je reket, prijetila sucu, na kraju je i izgubila dvoboj. No nije kažnjena od strane organizatora za svoje ponašanje’‘, pišu Vučićevi mediji, koji s medijima imaju veze koliko i neki ”hrvatski” mediji. Očito se ne želi shvatiti razlika između verbalne prepirke i konkretne ”akcije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.