Kapetan Hrvatske nakon teškog poraza od Švedske: ‘Moramo dignuti glavu, idemo u Zagreb, čekaju nas teški okršaji’

Foto: fah

Šveđani su nas pretrčali, a u obrani večeras nismo bili pravi, izjavio je nakon poraza od Švedske (31-35) na EURU u Splitu kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodilo se ono najgore. Ono to smo mi trebali raditi njima, oni su učinili nama. Nedostajalo je agresivnosti, nije funkcionirala ni obrana 6-0 a ni 5-1. U prvom poluvremenu su Šveđani stvarno igrali bez greške i u obrani i u napadu. U drugom dijelu smo pokušali stići, ali nije išlo”, kazao je kapetan Vori.

“Moramo dignuti glavu, idemo u Zagreb s dva, a ne četiri boda i čekaju nas okršaji s Francuzima i Norvežanima. Večeras smo izgubili od bolje momčadi, koja je jako kvalitetna. Upozoravali smo da su na Svjetskom prvenstvu držali domaćine Francuze u šahu sve do 58. minute”, zaključio je Vori nakon prvog poraza hrvatske reprezentacije u Spaladium Areni, nakon 11. pobjeda zaredom.

Vratar Ivan Pešić bio je vidno razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaran sam jako. Oni su nam zabijali iz svih pozicija, s devet metara, iz pozicije pivota, a nekoliko lopti je ušlo u gol i od bloka. Nismo bili dobri, a njima je sve ulazilo. Žao mi je navijača”, izjavio je Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.