Kapetan nigerijske nogometne reprezentacije Mikel: ‘Želimo se pokazati svijetu’

Foto: fah

Kapetan nigerijske nogometne reprezentacije John Obi Mikel (31) poručio je kako su ‘super orlovi’ mlada i motivirana momčad koja se želi pokazati svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda nismo toliko iskusni, no imamo mladu momčad koja se dobro nosi s pritiskom. Svi se žele pokazati svijetu i to je naša šansa,” kazao je nigerijski kapetan na novinarskoj konferenciji u Kalinjingradu.

Mikel je naglasio kako nešto slabije igre u posljednjim prijateljskim susretima nisu pravo mjerilo stvari.

“Bile su to prijateljske utakmice tijekom kojih smo isprobavali neke stvari, zato i služe pripremni susreti,” dodao je veznjak kineskog Tianjin Teda koji je 11 godina igrao za Chelsea, a prije toga dvije godine za norveški Lyn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje strahuje li Nigerija od sjajne hrvatske vezne linije koju predvode Luka Modrić i Ivan Rakitić, Mikel je istaknuo kako se ne zamaraju suparnikom, već su maksimalno koncentrirani na svoju igru.

“Znamo kako ćemo igrati. Volimo držati loptu u nogama, baš kao i hrvatska reprezentacija. Jednako tako voliko kontrolirati igru. Bit će to zanimljiva utakmica,” dodao je nigerijski kapetan.

Mikel je naglasio kako hrvatska vrsta ima kvalitetnu momčad, ali i Nigerija ima svoje prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša snaga su mladost i zajedništvo,” poručio je nigerijski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.