Kapetan Srbije: Hrvatska je jaka, bit će teško, ali možemo do pobjede

kapetan
epa08115041 Barys Pukhouski (L) of Belarus in action against Mijajlo Marsenic (R) of Serbia during the EHF Handball Men European Championship match between Belarus and Serbia in Graz, Austria, 09 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Kapetan srbijanske rukometne reprezentacije Mijajlo Marsenić za sljedećeg suparnika, a to je Hrvatska, kaže da se radi o jakoj reprezentaciji, no isto tako vjeruje u pobjedu u slučaju ponavljanja igre kao protiv Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Srbija je u prvom kolu na Europskom rukometnom prvenstvu lako svladala Ukrajinu, dok je Hrvatska izgubila od favorizirane Francuske.

Hrvatska je u velikim problemima jer su za sutrašnji, vjerojatno i odlučujući susret za obje reprezentacije, zbog pozitivnog testa otpali su Leon Šušnja i Lovro Mihić, a zbog zarađenog plavog kartona jednu utakmicu mora pauzirati David Mandić.

Izbornik Hrvoje Horvat pozvao je Marina Jelinića. Također pozvani su i Željko Musa te Valentin Ravnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je hoće li zaigrati Marino Marić i Luka Cindrić, koji su negativni došli u Szeged, ali još uvijek se ne zna hoće li zaigrati u subotu od 20.30.

Srbija s druge strane, nema toliko problema s koronavirusom i nakon puno godina – djeluje kao momčad.

– Hrvatska je sigurno jedna jaka i ozbiljna reprezentacija. Naša je prednost što su oni izgubili i sigurno su umorniji od nas. Bili pomlađeni ili ne, Hrvati su uvijek u vrhu. Bit će teško, ali mislim da možemo do pozitivnog rezultata. Trebamo igrati obranu kao protiv Ukrajine. Ako ćemo se boriti 60 minuta, mislim da ćemo pobijediti, izjavio je za B92 kapetan reprezentacije Mijajlo Marsenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče prednosti Hrvatske, kaže da ekipa Hrvoja Horvata ima puno vrhunskih igrača.

– Ako Cindrić bude igrao, on u dva poteza može riješiti utakmicu. No, trebamo se fokusirati na sve, ne samo na njega jer imaju puno dobrih igrača. Što se tiče mana, možda to neiskustvo može dovesti do dosta pogrešaka koje moramo iskoristiti. Nadam se da ćemo pobijediti i proći dalje, zaključio je, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.